Új, hatékony módszer a kismedencei, gáti és végbélproblémák kezelésére

műtét, csonkítás, fájdalom nélkül, barátságos környezetben
a többszörösen is Az Év Magánrendelője díj nyertes Központunkban,

kismedencei EMG és biofeedback segítségével.

Miben segít a kismedencei biofeedback?

Végbélrepedés

Szorulás, rendszeres hashajtó használat

Aranyér

Székletvisszatartási nehézség

A rendelőink iránt érdeklődik?

Aranyér Központjaink Budapesten és Székesfehérváron találhatók.
Rendelőink címei, megközelíthetősége, munkatársaink, lehetőségeink, vélemények rólunk, bejelentkezési lehetőségek, vizsgálati díjaink.

Hogyan vizsgáljuk, kezeljük a végbélbetegségeket?

Arra törekszünk, hogy a gyógyulása az egyéni problémáihoz és az életviteléhez leginkább igazodjon.
A proktológiai vizsgálat leírása, módjai, felkészülési javaslatok, a aranyér, végbélrepedés és más végbélbetegségek és azok kombinációinak  egyénre szabott gyógyítása.

Szakértői tanácsokra, javaslatokra kíváncsi?

Akár ingyenes tanácsaink, javaslataink segítenek elkerülnie, csillapítania végbélpanaszait, sőt, a szorulás elkerülésével a vastagbélrák kialakulásának esélyét is csökkenthetik.

Biztos, hogy aranyér okozza végbélpanaszát?

A végbélpanaszok jó részét nem, vagy nem csak aranyér okozza. Ezért, ha a valódi problémát okozó betegség helyett az akár meglévő aranyeret „gyógyítjuk”, az még az állapot rosszabbodásához is vezethet.

Könnyítsen könnyedén!

Kérje ingyenes, szakértői, egyénre szabott, otthon is alkalmazható tanácsainkat, melyek segítenek Önnek megelőznie és csillapítania székelési problémáit, és segítségükkel a vastagbélrák kialakulásának esélyét is csökkentheti.

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét
végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

3+1 fő ok, amiért Önnek Aranyér Központunkat érdemes választania:

Az alapos szakértelem, figyelmes kedvesség szerintem mindenhol alapvető. Viszont mi arra törekszünk, hogy az aranyér-panaszait nem csak hatékonyan, de az Ön életvitelére egyénileg szabottan gyógyítsuk meg, és Ön távozásakor tisztában legyen mind az aranyér-panaszait okozó betegségekkel, életvitelébe leginkább beleillő kezelésekkel, a megelőzés lehetőségeivel.

1. Gyöngéd, de alapos vizsgálat

“Ha ezt előre tudom, már rég félelem nélkül jöttem volna.”

A kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy az Önt a legkevesebb kellemetlenség érje, ezért még enyhébb panaszok esetén is támogatóan barátságos, partneri közegben, profi gyorsasággal, igényes aprólékossággal, de legendás gyöngédséggel történik a vizsgálat. Módszereinket, eszközeinket ezen elvek alapján folyamatosan fejlesztjük.

2. Gondolunk jövőjére

Vizsgálat és tapasztalat

A vizsgálat során nem csak az adott betegséggel, kezeléssel, és annak esetleges szövődményeivel kapcsolatos problémákra kínálunk egyénileg Önre szabott megoldást, hanem a jövőben tapasztalataink szerint esetlegesen kialakuló problémákat is megpróbáljuk felderíteni, és érdemi tanácsokat adunk azok elkerülésére. Írásbeli segítséget kap arról, hogy milyen, Ön által is vállalható változásokat tehet, és nekünk mit érdemes a későbbiekben tenni azért, hogy a legkevesebb végbélproblémája alakuljon ki a jövőben

3. Bőséges magyarázat

Kérdések, megbeszélés

Kikérdezzük, pontosítjuk, megbeszéljük, hogy mi az Ön panasza, miben okoz ez Önnek problémát. Milyenek a székelési, életmódi szokásai, milyen az életvitele, melyek a szükségletei.

Közösen átbeszéljük, Önnek milyen végbélbetegségei vannak, és ezek közül melyek és miért okozzák a problémákat. Elmagyarázzuk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk az Ön panaszait okozó végbélbetegségeit meggyógyítani,  és együtt, partnerként eldöntjük, hogy ezek közül a legeredményesebben melyek, mikor, miért, hogyan illeszthetők be az életvitelébe, szükségletei közé leginkább.

+1. Önre szabott kezelés

Gyöngéd, de alapos vizsgálat + életviteli kérdések + a megfelelő kezelési eljárás kiválasztása + szövődmények esélyének csökkentése = egyéni, az Ön életvitelhez leginkább illő, biztonságosabb kezelés

Kíméletes, de alapos végbélvizsgálat során felfedjük a panaszai alapjául szolgáló tüneteket, végbélbetegségeket, és kiderítjük, hogy melyek azok, amelyek az Ön problémáit okozzák. Megvizsgáljuk, mivel lehet ezeket a betegségeket kezelni, az állapotából adódó szövődményeket megelőzni, esélyüket csökkenteni. Mindezek figyelembe vételével felállított, az Önnek megfelelő sorrendben elvégzett kezeléssel Önre szabva törekszünk a gyógyulásra.

Egy mondatban: A gyógyító gondoskodás.
Úgy gondolom, Aranyér Központunk mottója az igényes emberi kapcsolatokról, egyéni problémák professzionális kezeléséről, élethelyzetek minőségi megoldásáról szól.

Miért menne máshová?

Garanciát jelent munkánkra nézve, hogy elnyertük az Év Magánrendelője verseny 2014-es szakmai, 2017-es közönségdíját. Annak ellenére, hogy a mi területünket kellemetlen volta miatt senki sem szereti, kíváncsi, miért is pont a proktológia képviselőjeként és miért mi, a Dr. Bánfalvi Aranyér Központ nyerhettük el kétszer is ezt a megtisztelő címet? Olvassa el vendégeink véleményét, érdemes.>>

Aranyér Központjaink

Várjuk szeretettel az Év Magánrendelőjében, ahol a vizsgálaton, kezeléseken akár
a munkahelyről is elugorva,
a mindennapi életvitelt folytatva,
baráti, jó hangulatban,
traumák elszenvedése nélkül juthat túl.

Telefonos bejelentkezését munkanapokon 9-18 óráig várjuk:

+3630-868-0244

Budapesti Aranyér Központunk címe:

1024 Budapest, Lövőház utca 24. félemelet 5.

Tovább a részletekhez és a bejelentkezéshez>>

1024 Budapest Lövőház u. 24.

Székesfehérvári Aranyér Központunk címe:

8000 Székesfehérvár, Budai út 318.

Tovább a részletekhez és a bejelentkezéshez>>

Orvosaink:

Nem csak az arcára szeretnénk mosolyt csalni. 🙂

Dr. Mikes Csaba

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Tovább >>

Dr. Lehoczki Gergely

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

Proktológiai rendelést korábban 4 évig folytattam. 1979-ben születtem, Százhalombattán élek családommal, két fiú édesapja vagyok. 1997-ben érettségiztem a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban. Már a gimnáziumi évek alatt készültem az orvosi hivatásra, érettségi után azonnal jelentkeztem és felvételt nyertem a Semmelweis Egyetemre. Tanulmányaim során érdeklődésem a manuális szakmák, azon belül sebészet felé fordult. Tovább >>

Dr. Bánfalvi Péter

Dr. Bánfalvi Péter

vezető proktológus

Proktológiai magánrendelést 2006 óta folytatok. Célom, hogy vendégeink aranyér, és más végbél-megbetegedését a lehető legkisebb megterheléssel és a legjobb életminőséget megcélozva gyógyítsam meg, nagy felelősséggel járó és sokszor igazi kihívást jelentő munka a számomra. Feladatomnak rendszeres önképzéssel, a gyógyítás egyénre szabott, állandóan tökéletesedő módszereivel igyekszem megfelelni. 2012-ben felkértek Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja aranyérrel kapcsolatos információk megírására, 2014-ben és 2017-ben megkaptam az Év Magánrendelője verseny szakmai díját.

Tovább >>

Mit mondanak rólunk vendégeink?

Tisztelt Doktor Úr !! Ha valaki az Ön rendelőjéről rosszat mond , hát én azt megvereeeem .Ilyen korrekt fogadtatásban és ellátásban mint Önöknél még nemvolt részem, Előzékenységük, kedvességük,korrekt hozzáálásuk szinte egy kicsit nyomasztó hiszen a páciensek nem szokták meg az ilyen kedves fogadtatást és ellátást. Önök által változott meg a véleményem az orvosokról, hogy van akinél nemcsak a pénz számít hanem FŐLEG a páciens.( többségüknél ez fordítva van !! ) Ilyen ellátásért a távolság nem számít. Üdvözlöm Önöket Topolyáról- Vajdaságból ( nem Románia) D. János

Rövid várakozási idő, kedves, disztkrét személyzet, alapos, nagytudású, kedves doktor, kellemes környezet. Részemről egy látogatás után tökéletes gyógyulás! Köszönöm, és további jó munkát Doktor Úr, és csapata!

Niesner Ágnes

Soha életemben nem találkoztam ilyen emberséges,empatikus és hatalmas szaktudással rendelkező emberrel.Ő volt az egyetlen,aki komolyan vette a prblémámat és ő volt,aki segíteni tudott rajtam.Sok embernek ajánlottam és fogom továbbra is.

Aranyosné Gyüre Andrea

Remek orvos, remek ember. Ha tudom, mi vár rám a rendelőben, nem vártam volna évekig a segítségért. A beavatkozás tökéletes eredménnyel zárult, kisebb kellemetlenségekkel, mint amire számítottam. Köszönöm itt is a DOKTOR ÚRNAK! 

Tóth Ferenc

Azt hittem, nem Magyarországon vagyok. Szinte hihetetlen az az odafigyelés, tájékoztatás, empátia, és főleg szaktudás, amit a rendelésen kaptam. Nagyon sok ilyen orvosra lenne szükség a magyar egészségügyben!!!!!!!!

Ágnes

Az orvos munkáját kiválónak ítélem. A sok segédanyag amit a betegséggel kapcsolatban kaptam egyedülálló.Semmi bizonytalanság ,minden segítséget,és ismeretet megkaptam a betegéggel kapcsolatban.Az eredmény rendkívüli mert a javulás 2 héten belül mutatkozott,s az utasításokat betartva azóta is rendben vagyok. Köszönet érte.Gratulálok. Sok ilyen rendelőt.

Kiss Mátyásné

Manapság oly divatos szlogen az ügyfélélményre való törekvés. Soha sem gondoltam volna, hogy igazi ügyfélélményre egy proktológus rendelőjében lelek. Az a megnyugtató, segítő, baráti légkör, odafigyelés és gondoskodás, sokkat könnyített az állapotomon. Köszönöm!

Vass Andrea

Profi.Maximális orvos-beteg kapcsolat.Lelkiismeretes kollegális.Folyamatosan képzi magát.Ami ritka kivétel tovább adja tudását betegeinek,érthetően nem orvosi nyelven.Elegáns ,jól felszerelt rendelő.Kedves személyzet.Nincs várakozás.Bátran ajánlom ismerőseimnek ill.kollégáknak is.

Dr.Herzsenák Aranka

Amit a beteg elvárhat, mindent megkaphat, Nyugat-Európai színvonalú rendelő, mint az *****-os hotelek.

Molnár Tibor

Félelmem a vizsgálattól meg szűnt ahogyan fogadtak és erről az ott várakozó betegek is biztosítottak,a doktor úr finom humora volt ami miatt a választásom ide esett,jól döntöttem, a vizsgálat óta majdnem panaszmentes vagyok. Köszönettel Kerekes Gabi és köszönet a hírlevelekért is ami rá irányít az oda figyelésre.

Kerekes Gabi

Korrekt, precíz,kerek perec megmondja a valóságot , csak ajánlani tudom mind a rendelőt , mind Dr Bánfalvi Pétert mindenkinek aki az ő segítségére szorul.

Asztalos Attila

Gyors, alapos, tapintatos, vizsgálat során türelmes. Ajánlom mindenkinek!

Adler Imréné

A vizsgálat menete nálunk, röviden fussuk át!

Bejelentkezés

Hívását asszisztensünk fogadja. Az ő feladata a zökkenőmentes, folyamatos rendelés biztosítása, Önnek a vizsgálathoz időpontot ad.

Mivel a telefonos asszisztens nem egészségügyi szakember, kérdésére csak alapvető információkkal szolgál. Ezért kérem, itt a honlapon előzetesen tájékozódjon, mert szinte biztos, hogy felteendő kérdéseire itt bőséges választ talál.

Bejelentkezésekor közölnie kell nevét, telefonszámát, jövetele okát (még nem járt nálunk, új vendégünk; kontrollvizsgálatra, gyűrűzésre jött; műtét előjegyzést kér). Ilyenkor is van lehetősége vastagbélrák szűrés céljából kombinált széklettesztet kérni.

Mivel általában több hetes a várólistánk, ha esetleg mégsem tudna a megadott időpontban eljönni, kérjük, mielőbb módosítsa, mondja le előjegyzett időpontját, hogy ezt másnak felajánlhassuk. Köszönjük segítségét.

Felkészülés

A vizsgálat előtt bélmosást, beöntést mi nem alkalmazunk, a vizsgálat előtt egy székletürítés javasolt. Krémeket, kúpokat a vizsgálat előtt fél napig lehetőleg ne használjon, mert elfedheti a problémát, így megnehezítheti a vizsgálat sikerét.

Viszont előző betegségekből, műtétekből, gyógyszerszedésből és -érzékenységből érdemes előre felkészülni. Gondolja át panaszait, tüneteit, ehhez segítségül egy világon talán egyedülállóan alapos oktatóanyagot állítottam össze, melyet a www.proktológus.hu oldalon megtalál.

A vizsgálat előtti kérdéseket Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatunkon megtalálja, melyet a gördülékeny kezdés céljából itt is elolvashat. A bejelentkezéskor kapott időpont előtt érdemes egy 10-15 perccel előbb érkeznie, hogy teendőit nyugodtan elvégezhesse, és vonuljon is el. Készítse elő lakcím-, és TAJ-kártyáját (az utóbbi a gyógyszerek támogatott felírásához kell csak), így a kínos keresgélés, kapkodás elkerülhető!

Olvassa el Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatunkat!

Kérdések, vizsgálat

Ha bizonytalan a Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatban lévő kérdésekre adandó válaszaival, a www.proktológus.hu oldalon minden gyakrabban felmerülő problémára segítséget talál: hogyan ne vezesse félre orvosát válaszaival, mely válaszok semmitmondóak, melyek érthetőek, stb., sőt, itt még a proktológiai vizsgálattal kapcsolatos “munkalapot”, emlékeztető jegyzetet is kap. Ezzel elkerülheti azt a veszélyt, hogy orvosa félreértse, és nem a megfelelő betegséget feltételezve félrekezelje. Aki olvasta, dícséri.

Nagyon fontos a vizsgálat alatti nyugodt lazítás, együttműködés. Ehhez persze az Ön orvosa meg kell teremtse a szükséges körülményeket, vendégeink visszajelzései alapján büszkén állíthatom, ebben is profik vagyunk.

A vizsgálat alatti teendőiről, az arra való felkészülésről talán minden fontosat elolvashat a www.proktológus.hu oldalon. Egy igazán alapos és könnyed, mondhatnám profi vizsgálat lényegesen könnyebben elvégezhető az orvos és a páciens együttes munkájával, látva a különbséget egy felkészült és egy felkészületlen páciens válaszaival, vizsgálatával, együttműködési képességével, akár a sikeres vizsgálat után a kezelés eredményességével kapcsolatban. Mi vendégeinknek ehhez minden szükséges segítséget megadunk, megteszünk.

(Kezelés)

Mivel lényegi életviteli változással nem jár, a belső aranyerek gumigyűrűzéssel való kezelését akár az első vizsgálat során, persze megbeszélést és beleegyezést követően el is tudjuk kezdeni. Nagyobb, műtéti beavatkozásokat csak sürgősségi, lényegében életet veszélyeztető esetben végzünk ilyenkor, egyrészt az idő szűkössége (senkit, sem Önt, sem a következő vendégeinket nem kapkodjuk el), másrészt vendégeink (családja, munkahelye) műtét utáni teendőire való felkészületlensége miatt.

Megbeszélés

A vizsgálat után alapos szóbeli és írásbeli tájékoztatást adunk mind a panaszok okáról, a talált elváltozásokról, a javasolt kezelésekről, a további teendőkről, felmerülő későbbi problémák megelőzéséről. Megválaszolatlan kérdésekkel egy vendéget sem hagyunk távozni, általában minden lehetséges választ már a kérdés feltétele előtt megadunk.

Várjuk szeretettel Központjainkban, jelentkezzen be most!

Aranyér és más végbélbetegségek

A felnőtt korú lakosság körében igen elterjedtek a végbél különböző jóindulatú betegségei ( aranyér, végbélrepedés ), csak az aranyér minden harmadik embert érint élete folyamán. A betegségek egy része rendszeres, akár a megszokott életvitelt, -minőséget is nagy fokban rontó panaszokat okoz, az idő előrehaladtával akár nagy fokú székelési, vagy széklettartási nehézség, gyulladás, kifekélyesedés is felléphet. Egyes betegségek esetén idővel rosszindulatú elfajulás, végbélrák is előfordulhat akár az aranyér megléte mellett is. Mindezek ellenére aránylag kevesen fordulnak aranyér szakértőhöz, proktológushoz, amit a túlzott szégyenérzet, a beavatkozástól, fájdalomtól, esetleges rossz hírtől való félelem okozhat.

A jó hír az, hogy a legtöbb esetben a proktológiai rendelésen az aranyér, végbélrepedés és más végbélbetegségek idejében elkezdett, szakszerű kezelése, gyógyítása szükségtelenné teheti a kórházi, sebészeti osztályos befekvést, aranyér- vagy másmilyen műtétet, a betegség súlyosbodásának, esetleges elfajulásának is elejét veszi. Mindezeket a műtéthez képest sokkal kisebb beavatkozással és kellemetlenséggel éri el, a mindennapi életvitel így minimális korlátozásokkal a kezelések között is folytatható.

Érdemes azt figyelembe venni, hogy a végbélbetegségek (aranyér, végbélrepedés, fertőzések, bőrelváltozások) legtöbbször egyszerre, egymás mellett vagy miatt alakulnak ki, így a panaszokat általában kevert betegségek okozzák. Csak az egyik betegség kezelése a másik felfedezése, figyelembe vétele nélkül sokszor nem vezet hosszú távú sikerre. Emiatt a megnyugtató gyógyuláshoz gyakran egymás után vagy egyszerre több végbélbetegség kezelése szükséges.

Az aranyér előesésekor gyulladást, nyákos, nyálkás váladékozást, viszketést, az aranyér megpattanásával vérzést okozhat. Aranyér okozta fájdalom a köztudattal ellentétben aránylag ritkán fordul elő, ilyenkor leggyakrabban nem az aranyér, hanem más végbélbetegség okoz panaszt. Viszont az aranyér fájdalmasan berögösödhet, de az aranyér kiszorulva akár ki is záródhat, az aranyér előrehaladottabb állapotában az aranyéren esetleg polipszerű növedékek is megjelenhetnek.

Az aranyér életvitelünket alattomosan, de akár folyamatosan ronthatja, lelkileg is aranyér beteggé tehet minket, mindennapi életünk kerékkötőjévé válhat. Szerintem nem érdemes ezt megvárni.

Hogyan előzhető meg, és hogyan gyógyítható az aranyér?

Aranyér megelőzése, aranyér gyógyítása. Kattintson ide a folytatáshoz!

A végbélrepedés szinte mindig hasító fájdalommal, vérzéssel, székelési nehézséggel jelentkezik. Kialakulásában és fennmaradásában alapvető szerepet játszik a végbél záróizom görcse, reflexes szorítása. Hosszan tartó esetben a végbélrepedés panaszai akár csökkenhetnek is, de ilyenkor a nehezen gyógyuló végbélrepedés mellett akár viszketés, váladékozás, gyulladás, aranyeret utánzó növedék is kialakulhat. De a végbélrepedés más végbélbetegség (gyulladás, polipok) jele is lehet, ilyenkor ezek kezelése nélkül a végbélrepedés maradandó gyógyulása nem valószínű.

A végbélrepedés okozta reggeli fájdalom akár a szorulástól való rettegésig fokozódhat, idővel a végbélrepedés az életünk nyomasztó középpontjává is válhat. Érdemes ezért a végbélrepedés gyógyítását idejében elkezdeni.

A végbélrepedés legtöbb esetben műtét nélkül is gyógyítható, kiújulása megelőzhető.

Végbélrepedés műtét nélküli gyógyítása, végbélrepedés megelőzése. Kattintson ide a folytatáshoz!

A végbéltályog egy gennygyülemmel teli, néha külső aranyér jellegű gyulladt csomó, mely lüktető, nyomó fájdalommal, olykor hidegrázással, lázzal, levertséggel jár. Nagyritkán a gyulladás okozta tályog szétterjed a kismedencében, vagy átterjedhet a belső szervekre. Ez hashártyagyulladást, vérmérgezést okozva életveszélyes állapottal járhat, ezt figyelembe véve a végbéltályog legtöbbször sürgősségi műtétet igényel.

A tályog a bőr, vagy a végbél felé való kitörése-, kiürülése- vagy kiürítésekor a fájdalom legtöbbször azonnal csökken. A tályog feltisztulásával a folyamat megnyugszik. Ha idővel a gyulladás irányában, a végbélből kivezető váladékozó járat, sipoly alakul ki, mely legtöbbször csak műtéti megoldással rendezhető.

Néhány problémásabb esetben a gyulladás hátterében bélgyulladás (Colitis ulcerosa, Crohn betegség, IBD) található, ennek kezelése ilyenkor általában a sipoly visszahúzódásával is jár. A bélgyulladás kezelésének elmaradásával viszont a sipoly műtétje után a sipoly gyakran még szörnyűbb formában tér vissza.

A bőr gyulladásának hátterében néha pikkelysömör (psoriasis) furcsa, hajlatokban előforduló, nehezen felismerhető formája, akár annak későbbi befertőződése is kialakulhat.

Végbéltályog, végbélsipoly kialakulása, tünetei, műtétje. Tudjon meg többet.

A végbélnyílás körüli kitüremkedések fajtái az akár teljesen veszélytelen bőrmegnyúlástól, a gyulladás okozta nyúlványokon át a HPV okozta végbélrákig terjedhetnek, sokszor különleges okból, formában alakulnak ki. Gyakran a hétköznapi szemlélő számára visszataszító kinézet minimális problémára utal csak, máskor az apró, alig észrevehető elváltozások hátterében is állhat akár életet veszélyeztető folyamat. Ezért megítélésük, kezelésük alapos hozzáértést, tapasztalatot igényel.

Leginkább aranyérnek gondolják, és ezért akár borzalmas károkat okozva aranyér elleni szerekkel kezelik a végbélnyílás és a környékének fertőzéseit. Gyakran vírusos fertőzés kapcsán HPV, humán papilloma vírus okozta, akár óriásira nőtt szemölcsöket, kondilomát találunk, de előfordul HSV, herpes simplex vírusfertőzés is. Sikertelen gyógyszeres kezelést követően az eltávolításuk mindenképpen javasolt, mivel a folyamat akár a végbélbe is terjedhet, másokat is megfertőzhetünk vele. Gyakran végbélpanaszt okoznak a külső forrásból, sokszor nemi úton terjedő (STD, STI) baktériumok. Nem szükséges ehhez a végbél “használata”, akár a törülköző is segít a fertőzés továbbterjedésében. Antibiotikum adásával gyógyíthatók. Leggyakrabban viszont apró, akár a túlzott tisztítás miatt kialakult bőrsérülésen keresztül a székletben is megtalálható baktériumok, gombák általában vegyesen szaporodnak el a bőrben, és akár elviselhetetlenségig fokozódó viszketést, váladékozást, vakarózási kényszert okoznak. A krémek használata önmagukban legtöbbször még átmeneti javulást sem okoz, viszont speciális kombinált antibiotikus-krémes kezelés szinte minden esetben rövid időn belül akár hosszú évek szenvedéseinek is véget vet.

Milyen bőrelváltozások, bőrfertőzések fordulnak leggyakrabban elő a végbél körül? Kattintson, tudjon meg többet!

Miben tudunk Önnek segíteni még?

Hajlamos a szorulásra, és néha trükköznie is kell?

Nem csak a széklet állaga okoz szorulást, hanem a rosszul megtanult székelési szokások, reflexek is. Ezért nem csak a székelési problémákkal rendszeresen küzdőknek (persze, leginkább nekik), hanem gyakorlatilag mindenkinek javasolt.

Inkább megúszná a hasmenést aranyér kialakulása nélkül?

Hosszabb távon, de akár az alkalmi hasmenés is
aranyér, végbélrepedés és egyéb végbélbetegségek kialakulásának, rosszabbodásának veszélyével jár.
Bizonyos székelési tanácsok betartása viszont segít elkerülni a problémát.

Többet szeretne megtudni az aranyérről, kezelésről?

Rengeteg szakértői cikk aranyér és egyéb végbélproblémák leírásáról, otthoni és orvosi kezeléséről könnyedebb stílusban,
kérdések-válaszok tömegével 2008 óta. Először talán kicsit bizarr, de igazi kincsesbánya

Tart az ismeretlentől, a félelmetes proktológiai vizsgálattól?

A végbélvizsgálattól szinte mindenki tart. Viszont az erre való felkészüléssel nemcsak a saját komfortunk megőrzését, de az orvos munkáját, és végső soron a saját gyógyulásunkat is segthetjük.
Senki sem bánta meg, hogy végigcsinálta ezt az ingyenes felkészítő videókurzust (szinte semmi rettentő, igérem),
átnézte és kitöltötte a mellékelt tájékoztató, felkészítő listákat.

Célunk, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várjuk Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

1024 Budapest Lövőház u. 24.

1024 Budapest,
Lövőház utca 24.
félemelet 5.

8000 Székesfehérvár,
Budai út 318.

A konzultációs díj fizetése rendelésünkön készpénzzel vagy bankkártyával történhet.
Az önkéntes egészségpénztár a kért számla ellenében a díj összegét a páciensnek a későbbiekben utalja vissza. (Közvetlenül egészségpénztári kártyákkal való fizetés jelenleg nem lehetséges.)

Egészségpénztári szerződéseink

Központunknak jelenleg a következő önkéntes egészségpénztárakkal (Ep.) van élő szerződése:
TELADOC (Advance Medical), Allianz Hungária Ep., Danubius Ep., Életút Ep., Generali Ep., Herendi Ep., IZYS Önsegélyező Pénztár, Medicina Ep., MKB Ep., OTP Ep., Patika Ep., Postás Ep., Prémium (AXA) Ep., Questor Ep., Tempo Ep., Vasutas Ep., Vitamin Ep.

Aranyér Központjaink 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerték el.

Kövessen Facebook-on is!

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.