Munkatársaink

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Orvosaink:

Dr. Mikes Csaba

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Tovább >>

Dr. Lehoczki Gergely

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

Proktológiai rendelést korábban 4 évig folytattam. 1979-ben születtem, Százhalombattán élek családommal, két fiú édesapja vagyok. 1997-ben érettségiztem a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban. Már a gimnáziumi évek alatt készültem az orvosi hivatásra, érettségi után azonnal jelentkeztem és felvételt nyertem a Semmelweis Egyetemre. Tanulmányaim során érdeklődésem a manuális szakmák, azon belül sebészet felé fordult. Tovább >>

Célunk, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várjuk Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Inkontinencia és nehézkes székelés végbélcsonkolás után?Nemrég keresett fel bennünket egy úr bravúrosan sikeres végbélrák műtétje után több héttel végbélfájdalom, állandó székelési inger, széklettartási nehézség, napi sokszori erőltetett székelés miatt.A végbéldaganat műtétje után a legtöbben a székelés megváltozásáról számolnak be. De létezik egy tünettegyüttes, a LARS, ami a képen látható panaszokkal és következményekkel jár. Hiába a rákmentesség, és a tünetek idővel általában javulnak, de a korábbi jó életminőség visszatérése, a javulás sebessége és foka elősegíthető speciális kivizsgálást és ellátást követő kismedencei rehabilitációval.Ezeknek a panaszoknak a kezelése ezidáig alig volt elérhető. Az említett úr valószínűleg rendben jön a speciális kezelés nélkül is.Szeretettel várjuk gyógyulni vágyó leendő pácienseinket kivizsgálásra!aranyeresseg.hu/banfalvi-aranyer-klinika/vizsgalat-elojegyzes-bejelentkezes/#Lars #végbélrák_műtétje_utáni_panaszok ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.