Munkatársaink

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Orvosaink:

Dr. Mikes Csaba

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Tovább >>

Dr. Lehoczki Gergely

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

Proktológiai rendelést korábban 4 évig folytattam. 1979-ben születtem, Százhalombattán élek családommal, két fiú édesapja vagyok. 1997-ben érettségiztem a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban. Már a gimnáziumi évek alatt készültem az orvosi hivatásra, érettségi után azonnal jelentkeztem és felvételt nyertem a Semmelweis Egyetemre. Tanulmányaim során érdeklődésem a manuális szakmák, azon belül sebészet felé fordult. Tovább >>

Célunk, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várjuk Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Miben tudunk segíteni a kismamáknak?Hálásan köszönöm a Preghello felkérését, részletek a beszélgetésben.#aranyér #várandósság #preghello #podcastSokan tesztek fel kérdéseket az AnyaHang - kismamák és anyukák egymást segítő csoportja ban a várandósság ideje alatt kialakuló aranyér kezeléséről, ezért Dr Péter Bánfalvi, proktológus részletesen elmondja a PregHello Podcast legújabb adásában, hogy mire kell figyelni, illetve mit tegyünk egy aranyeres megbetegedés esetén.🎧Spotifyon hallgatható: open.spotify.com/episode/2bJfKyij9y3DEtUbbpxzu0👀Yoututbeon nézhető: www.youtube.com/watch?v=te6FcrUNU88Az podcast adás a következő kérdésekre ad választ:🔸 Mi is az az aranyér?🔸 Aranyér vagy aranyér megbetegedés?🔸 Milyen tünetek kísérik az aranyér megbetegedést?🔸 Hogyan alakulnak az aranyeres tünetek a várandósság alatt?🔸 Mit tehetünk a megelőzés érdekében?🔸 Hogyan függnek össze a stresszel az aranyeres tünetek?🔸 A mozgás mennyire segít a megelőzésben?🔸 Milyen szerepet játszhat az intimtorna az aranyeres megbetegedések megelőzésében és kezelésében?🔸 Hogyan kezelhető egy már kialakult megbetegedés?🔸 Milyen szövődményei lehetnek egy kezeletlen aranyeres megbetegedésnek?🔸 Miben segíthet a szülés utáni kismedencei rehabilitáció?💫 Aki kérdez: Dr. Németh Ildikó, PregHello várandós mobilapplikáció alapító, aki válaszol: Dr. Bánfalvi Péter proktológus👣 #PregHello #PregHelloPodcast #aranyér ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.