Dr. Lehoczki Gergely, proktológus, sebész adjunktus

Dr. Lehoczki Gergely

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

Proktológiai rendelést korábban 4 évig folytattam.

1979-ben születtem, Százhalombattán élek családommal, két fiú édesapja vagyok.
1997-ben érettségiztem a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban. Már a gimnáziumi évek alatt készültem az orvosi hivatásra, érettségi után azonnal jelentkeztem és felvételt nyertem a Semmelweis Egyetemre. Tanulmányaim során érdeklődésem a manuális szakmák, azon belül sebészet felé fordult. Általános orvosi diplomát 2003-ban szereztem a budapesti Semmelweis Egyetemen.
A budapesti Szent Imre kórház sebészetén, majd 2009-től -ekkor kiváló eredménnyel szakvizsgáztam általános sebészetből- 2015-ig a Bajcsy-Zsilinszky kórház sebészeti osztályán dolgoztam, 2013-ban kaptam adjunktusi kinevezést. Itt proktológiai ambulancián is dolgoztam. Majd 2019-ig a Honvéd kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam.
15 éves sebészi praxisomban megtapasztalva a különböző végbélbetegségben szenvedő páciensek széles körét, elkötelezetten törekedtem eddigi munkám során is a végbéltünetek, panaszok pontos diagnosztizálására, gyógyítására.
Beszélek angolul.

Elismerő vélemények vendégeimtől:

Emberséges,figyelmes,nagy szaktudással rendelkező klinika.

Törekednek a fájdalommentességre, profi tájékoztatás előzi meg a vizsgálatot, segítőkészek akkor is, ha a probléma nem proktológusi hatáskörben van.

Ha gyorsan és erre a területre szakosodott specialista segítségével szeretnél túllenni a fájdalmakon, akkor keresd fel őket...

Szeretettel fogadtak minden alkalommal. Izgultam természetesen minden műtét (három volt) és vizsgálat előtt, de nem féltem, tudtam, hogy jó kezekben vagyok.  Mindenkinek ajánlom, akinek ilyen és hasonló jellegű problémái vannak.

Hihetetlen empátiával, és kedvességgel bántak, bánnak velem.

BÁTRAN MENJENEK AZ ARANYÉR PROBLÉMÁJUKKAL EGY MEGBÍZHATÓ HELYRE.

Preciz,pontos, fájdalommentes. Professzionális, ember barát, 10 pontos 🙂

Egyaltalan nem erezte az ember hogy milyen vizsgalaton van nem volt megalazo szuper volt a doktor ur.

Sehova máshova! Meleg szívvel ajánlom.

Maximálisan korrekt ellátást, segítséget kaptam. Minden felmerülő kérdésemre érthető választ kaptam. A vizsgálat csak kellemetlen volt, de gyorsan végzett az orvos, így nem volt rossz élmény.

Végre van egy orvosi team,ahol tényleg a beteg meggyógyítása a cél,és ezt profi módon,gyorsan,barátságosan elérhető áron végzik!!!!!!Köszönet érte!!

Nagyon elégedett voltam, minden téren. Aki megakar gyógyulni ide menjen.

Célom, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várom Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

1024 Budapest,
Lövőház utca 24.
félemelet 5.

8000 Székesfehérvár,
Budai út 318.

A konzultációs díj fizetése rendelésünkön készpénzzel vagy bankkártyával történhet.
Az önkéntes egészségpénztár a kért számla ellenében a díj összegét a páciensnek a későbbiekben utalja vissza. (Közvetlenül egészségpénztári kártyákkal való fizetés jelenleg nem lehetséges.)

Egészségpénztári szerződéseink

Központunknak jelenleg a következő önkéntes egészségpénztárakkal (Ep.) van élő szerződése:
TELADOC (Advance Medical), Allianz Hungária Ep., Danubius Ep., Életút Ep., Generali Ep., Herendi Ep., IZYS Önsegélyező Pénztár, Medicina Ep., MKB Ep., OTP Ep., Patika Ep., Postás Ep., Prémium (AXA) Ep., Questor Ep., Tempo Ep., Vasutas Ep., Vitamin Ep.

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Miben tudunk segíteni a kismamáknak?Hálásan köszönöm a Preghello felkérését, részletek a beszélgetésben.#aranyér #várandósság #preghello #podcastSokan tesztek fel kérdéseket az AnyaHang - kismamák és anyukák egymást segítő csoportja ban a várandósság ideje alatt kialakuló aranyér kezeléséről, ezért Dr Péter Bánfalvi, proktológus részletesen elmondja a PregHello Podcast legújabb adásában, hogy mire kell figyelni, illetve mit tegyünk egy aranyeres megbetegedés esetén.🎧Spotifyon hallgatható: open.spotify.com/episode/2bJfKyij9y3DEtUbbpxzu0👀Yoututbeon nézhető: www.youtube.com/watch?v=te6FcrUNU88Az podcast adás a következő kérdésekre ad választ:🔸 Mi is az az aranyér?🔸 Aranyér vagy aranyér megbetegedés?🔸 Milyen tünetek kísérik az aranyér megbetegedést?🔸 Hogyan alakulnak az aranyeres tünetek a várandósság alatt?🔸 Mit tehetünk a megelőzés érdekében?🔸 Hogyan függnek össze a stresszel az aranyeres tünetek?🔸 A mozgás mennyire segít a megelőzésben?🔸 Milyen szerepet játszhat az intimtorna az aranyeres megbetegedések megelőzésében és kezelésében?🔸 Hogyan kezelhető egy már kialakult megbetegedés?🔸 Milyen szövődményei lehetnek egy kezeletlen aranyeres megbetegedésnek?🔸 Miben segíthet a szülés utáni kismedencei rehabilitáció?💫 Aki kérdez: Dr. Németh Ildikó, PregHello várandós mobilapplikáció alapító, aki válaszol: Dr. Bánfalvi Péter proktológus👣 #PregHello #PregHelloPodcast #aranyér ... Olvasson tovább-->>See Less
Megtekintés Facebook-on

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.