Dr. Mikes Csaba, proktológus, sebész főorvos

Dr. Mikes Csaba

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológiai magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Proktológiai magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

 

1962-ben születtem Budapesten, Budapesten élek családommal, három fiú édesapja vagyok. 1980-ban érettségiztem a Kaffka Margit Gimnáziumban. Az orvosi hivatásra már a középiskolában kezdtem el készülni, az érettségi után azonnal jelentkeztem az orvosi egyetemre. Az orvosi tanulmányaimat 1980-ban kezdtem, majd 1987-ban szereztem meg általános orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Az egyetemi évek alatt elsősorban a manuális szakmák keltették fel az érdeklődésemet, emellett a belgyógyászati diagnosztika is a prioritások között szerepelt. 1987-től a MÁV kórház Sürgősségi Osztályán, majd az Általános Sebészeti Osztályán kezdtem el sebészeti pályafutásomat. 1991-ben sebészetből kiváló eredménnyel szakvizsgát tettem. A sebészeti alapok megszerzése után tagja lehettem az országban elsőként meginduló laparoszkópos sebészeti csapatnak, ebből következően jelenleg is elkötelezett híve vagyok a páciensek számára jelentős előnyt nyújtó laparoszkópos technikának. 2007 és 2020 között a Honvéd Kórház Általános Sebészeti osztályán dolgoztam, jelenleg részlegvezető főorvosként. Sebészeti osztályunkon elsősorban vastagbél daganatos pácienseket gyógyítottunk. A nagy kórházi háttérnek köszönhetően lehetőségem volt a proktológiai magánrendelésen kiszűrt rosszindulatú megbetegedések további radiológiai, CT, MRI kivizsgálására, ill. amennyiben szükséges, a műtét melletti onkológiai elő- és utókezelésére. 30 éve tagja vagyok a Magyar Sebész Társaságnak, nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, ezért rendszeresen részt veszek hazai és nemzetközi sebészeti és proktológiai kongresszusokon.

Osztályunkon a pályám kezdetétől központi szerepet kapó vastagbél daganat prevenció miatt nagy számban találkozom végbéltájéki problémákkal küzdő páciensekkel is, ennek következtében az évek múlásával a vastagbélsebészet mellett a proktológia vált az egyik fő profilommá.

Elismerő vélemények vendégeimtől:

Kellemes légkör, az orvos - beteg kapcsolat mellérendelt, nem fölényes és a betegnek van kedve kérdezni. Ösztönző és korrekt bánásmód.

Megnyugtató ,kellemes környezet.Türelmes odafigyelés.Feltett kérdésekre szorongást eloszlató magyarázat.

A lehető legdiszkrétebb,beteg orientált,felkészült és felszerelt rendelőben az orvos megoldást keres a problémára . Csak a betegen múlik a kezelések eredménye. Dr. Mikes Csaba körültekintően  jár el  és mindent megtesz az eredményes és teljes gyógyulás érdekében. Mind orvosi,mind emberi szempontból csak ajánlani tudom. Köszönöm 

Végre van egy orvosi team,ahol tényleg a beteg meggyógyítása a cél,és ezt profi módon,gyorsan,barátságosan elérhető áron végzik!!!!!!Köszönet érte!!

Nagyon elégedett voltam, minden téren. Aki megakar gyógyulni ide menjen. 

Szakmailag magas szintű gyógyítás (van összehasonlítási alapom!), jól felszerelt rendelő. Az orvos,  az asszistens és a recepciós mindannyian nagyon normálisak voltak.

Ne halogassák a problémájukat.A legjobbakat tudom mondani, de még csak egyszer voltam és jól döntöttem hogy Önökhöz fordultam problémámmal. Másodszorra is ez a véleményem.

Célom, hogy a hatékony vizsgálatot, kezeléseket Ön lehetőleg akár a munkahelyről is szívesen elugorva, mint egy megszokott ügyintézést, a mindennapi életvitelt folytatva meg tudja oldani, és utána a napi rutint egy baráti mosollyal, jó hangulatban, traumák elszenvedése nélkül folytassa.

Telefonos bejelentkezés munkanapokon 9-18 óra között.

Szeretettel várom Aranyér Központunkban Budapesten!

1024 Budapest,
Lövőház utca 24.
félemelet 5.

A konzultációs díj fizetése rendelésünkön készpénzzel vagy bankkártyával történhet.
Az önkéntes egészségpénztár a kért számla ellenében a díj összegét a páciensnek a későbbiekben utalja vissza. (Közvetlenül egészségpénztári kártyákkal való fizetés jelenleg nem lehetséges.)

Egészségpénztári szerződéseink

Központunknak jelenleg a következő önkéntes egészségpénztárakkal (Ep.) van élő szerződése:
TELADOC (Advance Medical), Allianz Hungária Ep., Danubius Ep., Életút Ep., Generali Ep., Herendi Ep., IZYS Önsegélyező Pénztár, Medicina Ep., MKB Ep., OTP Ep., Patika Ep., Postás Ep., Prémium (AXA) Ep., Questor Ep., Tempo Ep., Vasutas Ep., Vitamin Ep.

Aranyér Központunk 2014-ben az Év Magánrendelője verseny szakmai, 2017-ben a közönségdíját nyerte el.

Kövessen Facebook-on is!

Küldetésünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse.